AlgemeenPrijsRoostersInschrijvenOfferte aanvragen

Een korte en krachtige workshop van twee dagen voor leidinggevenden die hun medewerkers (beter) willen coachen. Wanneer u ervan overtuigd bent dat coachen een goede aanvulling op uw huidige stijl van leidinggeven kan zijn, dan zult u na deze tweedaagse workshop merken, dat:

  • Uw medewerkers u gerichter vertellen wat zij nodig hebben om zelfstandig te functioneren en verantwoordelijkheid te nemen waar dat op zijn plaats is.
  • U doelgerichter en met grotere precisie uw medewerkers kunt coachen u daar beiden plezier en voldoening aan beleeft.

Open inschrijving en incompany

Deze cursus wordt in het najaar aangeboden met open inschrijving maar kan het het hele jaar als incompany cursus worden gestart.

Uitgebreide cursusinformatie de coachende manager

In kleine groepen richten we ons direct op de essentie van het coachen en wat het voor u en uw medewerkers kan betekenen. Met uw eigen ervaringen als uitgangspunt werken we praktisch aan het versterken van uw coachingsvaardigheden. Als coachend manager heeft u specifieke communicatieve vaardigheden nodig om aan te kunnen sluiten op de specifieke talenten van betrokken medewerkers/professionals. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de verschillende aspecten van de communicatie met uw medewerkers, zoals empatisch luisteren, het stellen van vragen, samenvatten (op emotie), feedback geven, confronteren, “tussen de regels door” luisteren en het actief verbinding zoeken en houden.De verschillende fasen van de coachingscyclus worden nader toegelicht: hoe voert u een afstemmingsgesprek met uw medewerkers over persoonsgerichte, professionele en organisatiedoelen? De vele tips en feedback die u van de trainer en uw collega-deelnemers krijgt, zullen ook na deze tweedaagse workshop doorwerken en u inspireren bij uw activiteiten als coachend leidinggevende.

Uw investering

Individuele inschrijving:  € 799,- (excl. BTW) per persoon.

[box type=”info”]Dit is inclusief cursusmateriaal, catering en een lichte maaltijd.[/box] [threecol_one]

Inschrijven

[/threecol_one][threecol_one]

Offerte aanvragen

[/threecol_one][threecol_one_last]

Brochure downloaden

[/threecol_one_last]

Individuele inschrijving

Individuele inschrijving:  € 799,- (excl. BTW) per persoon.
[box type=”info”]Dit is inclusief cursusmateriaal, catering en een lichte maaltijd.[/box]

Meerdere inschrijvingen van dezelfde organisatie

Elke 3de aanmelding van dezelfde organisatie krijgt 50% korting.

Incompany tarief

Vanaf 6 deelnemers van dezelfde organisatie kan het aantrekkelijk zijn een maatwerktraject te laten samenstellen. Vraag daarvoor hieronder een offerte aan:

Data

In 2020 wordt deze training NIET aangeboden voor individuele inschrijvers. U kunt wel een offerte aanvragen voor een maatwerk incompany-traject.

Plaats

De workshop met open inschrijving wordt aangeboden bij:

Locatie78, Bunnik: routebeschrijving

  • Binnen 14 kalenderdagen kunt u deze inschrijving kosteloos annuleren