AlgemeenPrijsRoosterInschrijvenOfferte aanvragen
U hebt in het verleden door het volgen van een basisworkshop Time Management, meer inzicht gekregen in de voordelen van efficiënt en effectief time management. Als u na enige tijd merkt dat u terugvalt in oude patronen, biedt een verdieping uitkomst. Een simpele herhaling is niet zinvol, want het probleem zit vermoedelijk dieper.

Uitgebreide cursusinformatie Time management: plus

Onze workshop ‘Time Management: Plus’ brengt op twee niveaus verdieping aan ten opzichte van uw huidige kennis over time management.

  1. Deze workshop focust op uw persoonlijke barrières om maximaal te profiteren van time management. We stellen voorafgaand aan de workshop in een persoonlijk interview uw Enneagramprofiel vast nadat u eerst een online e-assessment heeft gemaakt. Al snel wordt duidelijk welke drijfveren uw gedrag sturen en waarom een deel van de tips & trucs uit de basisworkshop uitstekend werkt en waarom andere tips bij u helemaal niet aanslaan. U krijgt aansluitend oplossingen die toegespitst zijn op uw type persoonlijkheid.
  2. Kennismaken met individuele time managementtechnieken is noodzakelijk, maar niet voldoende om optimaal te profiteren van time management in uw team. Time management is niet iets wat u alleen doet; het gaat altijd in relatie met collega’s. Door opschaling naar afdelingsniveau wordt de samenwerking aanzienlijk verbeterd.

Uw investering

groep van 6  personen (= minimum) van 1 organisatie: € 3.600,- (excl. BTW) per groep + € 225,00 per persoon.
groep van 10 personen : € 3.600,- (excl. BTW) per groep + € 225,00 per persoon.
groep van 12 personen (= maximum) : € 3.600,- (excl. BTW) per groep + € 225,00 per persoon.

[box type=”info”]Inclusief het individueel afgenomen enneagraminterview, syllabus, catering en een lichte maaltijd.[/box] [threecol_one]

Inschrijven

[/threecol_one][threecol_one]

Offerte aanvragen

[/threecol_one][threecol_one_last]

Brochure downloaden

[/threecol_one_last]

Individuele inschrijving

Individuele inschrijving: € 825,- (excl. BTW).
[box type=”info”]Inclusief het individueel afgenomen enneagraminterview, syllabus, catering en een lichte maaltijd.[/box]

Meerdere inschrijvingen van dezelfde organisatie

Een groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 personen.

De prijs voor een groep : € 3.600,- + € 225,- (excl. BTW) per persoon.

Incompany tarief

Vanaf 6 deelnemers van dezelfde organisatie kan het aantrekkelijk zijn een maatwerktraject te laten samenstellen. Vraag daarvoor hieronder een offerte aan:

Data

Eerstvolgende data: data in overleg als maatwerk/incompany-traject.

Plaats

In overleg

  • Binnen 14 kalenderdagen kunt u deze inschrijving kosteloos annuleren