Streng Dijkerman & Partners verzorgt een breed scala van management opleidingen, communicatie trainingen en cursussen leidinggeven. Dat is inclusief specialiteiten als time management en coaching van medewerkers en teams. Zowel de startende middle manager als het ervaren management team lid kan bij Streng Dijkerman & Partners terecht om management vaardigheden te verbeteren.

Geschiedenis

Streng Dijkerman & Partners is in 1995 opgericht door Hans Streng. Sindsdien zijn er voor meer dan 6000 personen cursussen verzorgd. Uitgangspunt is altijd geweest dat een opleiding moet leiden tot direct in de praktijk bruikbare inzichten. De opleidingen en korte workshops zijn altijd een mix van relevante theorie, aanzet tot zelfreflectie en concrete uitdaging tot gedragsverandering.

Kernactiviteit

Het verhogen van de effectiviteit en efficiency van managers door middel van management- en communicatie trainingen. Streng Dijkerman & Partners ondersteunt managers in het ontwikkelen en daadwerkelijk gebruiken van kennis en vaardigheden.

Wij doen bewust niet aan advisering, consultancy, interim-management, etc.

Opleidingsvisie

Cursisten zijn volwassenen met veel praktijkervaring en vakkennis. Uiteraard wordt er relevante theorie aangeboden maar primair ligt de nadruk op een aanpak die resultaten oplevert waar je “morgen in de praktijk” direct iets mee kunt doen.

Docenten

De management opleidingen van Streng Dijkerman & Partners worden verzorgd door ervaren docenten, die hun sporen hebben verdiend op hun vakgebied, zij publiceren regelmatig interessante artikelen op onze website.