Streng Dijkerman & Partners werkt met een ervaren team van docenten die ieder specialist zijn in hun vakgebied. Hieronder vindt u informatie over enkele docenten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ze op!

Hans Streng

Hans Streng - Streng Dijkerman & PartnersNa zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit heeft Hans eerst 15 jaar diverse commerciële functies vervuld in het bedrijfsleven. Geleidelijk verschoof daarbij de focus van vakinhoudelijk naar mensgericht. Dit mondde uit in de oprichting (1995) van zijn eigen trainingsbureau waarbij hij nu die opleidingen en workshops verzorgt die hij destijds graag had willen volgen maar die niet beschikbaar bleken.

Contact opnemen met Hans kan via hans@streng.nl

De laatste artikelen van Hans Streng

Rob Hogewoning

Rob HogewoningRob begeleidt al ruim 30 jaar organisaties, teams en individuen bij ingrijpende en complexe veranderingen. Hij maakt deelnemers enthousiast om direct in hun werkpraktijk met de lesstof te gaan inspireren. Rob is sinds vele jaren kerndocent van de opleiding effectief functioneren in een management team waarin hij 2 dagen verzorgd over het onderwerp: ‘hoe functioneer ik effectief in een management team?’

Contact opnemen met Rob kan via rob@streng.nl

De laatste artikelen van Rob Hogewoning

Inge van de Vorst

Inge van de VorstInge is specialist in het uitzoeken en verduidelijken van hoe communicatie tussen mensen werkt. Ze onderzoekt o.a. samen met cursisten hoe je enerzijds krachtig voor jezelf kunt opkomen en toch succesvol kunt samenwerken. Zij is kerndocent bij de cursussen leidinggeven en verzorgt daarin 2 dagen over ‘relatievaardigheden voor managers’.

Contact opnemen met Inge kan via inge@streng.nl

De laatste artikelen van Inge van de Vorst

Marius van Opstal

Marius van OpstalMarius studeerde als Bedrijfskundige af aan de TU Eindhoven en werkte daarna als organisatieadviseur en concerncontroller bij (semi-)overheidsorganisaties. Sinds 15 jaar traint en coacht hij mensen om effectief en met plezier te werken en leiding te geven. Zijn motto bij zijn werk is: ‘worden wie je bent’. Als amateur boogschutter vindt hij dat het rake schot belangrijker is dan het perfecte schot. Marius verzorgt o.a. de onderdelen ‘effectief vergaderen’ en ‘presentatietechniek’ van de cursussen leidinggeven.

Contact opnemen met Marius kan via marius@streng.nl

De laatste artikelen van Marius van Opstal