Wilt u minder stress en meer succes gaan ervaren, zakelijk en privé? Voor de zomer staat er een openbaar Code 959 Seminars gepland. Ruim 10.000 managers en ondernemers volgden inmiddels (delen van) dit seminar.

Pieter de Vries helpt u op een humorvolle, interactieve manier in één dag:

  • Lijn in uw werk en lijn in uw leven te brengen (van 9 tot 5 én van 5 tot 9)
  • Een betere work-life balance te creëren
  • Persoonlijke en zakelijke groei te realiseren

Inhoud

Werk en privé gescheiden houden?! Als het aan Pieter de Vries ligt zeker niet. Naar zijn stellige overtuiging zijn werk en privé immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hij is er op zijn zachtst gezegd dan ook verbaasd over dat managers en directeuren in het algemeen slechts begaan zijn met de, zeg maar, van 9 tot 5 persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers. Terwijl de zorg voor hun privésituatie, voor hun persoonlijke groei van 5 tot 9 dus, juist zo’n positief effect heeft op hun zakelijke functioneren. En daarmee dus op het bedrijf als geheel.

Zijn overtuiging steekt hij niet onder stoelen of banken. Sterker nog, hij heeft er een boek over geschreven, met de intrigerend pakkende titel Code 959. Daarin zet hij uiteen hoe het leven in te richten om zowel zakelijk als privé succesvol en gelukkig te worden. Hij doet dat vanuit een jarenlange ervaring als managementadviseur en change manager. Puur  vakmatig dus, professioneel.

Zijn boek, zijn lezingen en zijn presentaties zijn door en door concreet en praktisch. Nee, knappe toehoorder die hem kan betrappen op enige zweem van zweverigheid. Natuurlijk, hij is diepgaand en bezinnend in zijn analyses. Hij brengt zijn filosofie altijd inspirerend, verfrissend en humorvol voor het voetlicht. En bovenal actiegericht. Bedrijven, ondernemers, werknemers kunnen weer positief vooruit, succesvol en gelukkig!

Docentprofiel

Pieter de VriesMr. Pieter J. de Vries (1961) is management adviseur en personal
coach. Pieter begeleidt, adviseert en inspireert mannelijke en vrouwelijke
managers en ondernemers. Hij helpt hen om hun leven en hun werk te
verbeteren. ‘Life & Business Refreshment’ noemt hij dit. Hij coacht, schrijft boeken, geeft lezingen en gastcolleges op internationale Business Schools. Hij is aandeelhouder in diverse bedrijven en is vrijwilliger bij Stichting Art of
Living.

Locatie, datum en tijdstip

Deze workshop wordt alleen incompany aangeboden. Neem contact op voor de mogelijkheden.