Vakspecialisten die doorgroeien naar hogere management- en managementteamfuncties, senior managers, staffunctionarissen van middelgrote organisaties en businessunits van grote concerns die zoeken naar een leergang om hun effectiviteit en interventiekracht duurzaam te vergroten vinden deze in ons aanbod management team opleidingen.

Aanleiding

Uw effectiviteit als manager is in afnemende mate afhankelijk van vakmatige kwaliteiten en in toenemende mate van uw people managementvaardigheden. Er wordt gevraagd om mee te denken op vakgebieden zoals strategie, finance, marketing en hrm; vakgebieden waar u niet in bent opgeleid.

People management

Ongeacht hoeveel inhoudelijke kennis u heeft, als u niet goed bent in communicatie met en motivering van uw mensen, zult u nooit het maximale uit ze halen. De belangrijkste vaardigheid van een manager is inspireren. Wij leren u hoe u de energie kunt laten stromen in uzelf, uw team/afdeling en organisatie.

Hoeveel tijd wilt u investeren?

Wilt u werken aan uitbreiding van  deze vaardigheden? Dan zijn er zowel kortere als langere trajecten beschikbaar. Interessant van al deze trajecten is dat er mensen aan deelnemen met vergelijkbare functies uit een breed scala aan branches zodat deelnemers ook veel inspiratie opdoen uit elkaars ervaringen.