Bijna iedereen constateert regelmatig dat hij tijd te kort komt; veel zaken blijken meer tijd te kosten dan men verwacht had. Tijdbeheersing  krijg je echter niet door simpelweg een aantal regeltjes en vaardigheden toe te passen. Time management vereist een gewijzigde instelling. Alleen als je bereid bent kritisch naar jezelf te kijken heeft het zin om deel te nemen aan een van onze cursussen time management.

Een cursus time management; structurele verandering?

Bij de start van de cursussen is er vaak een voorkeur voor lijstjes met slimme tips en trucs terwijl onze ervaring is dat er pas wat structureels gebeurt op langere termijn als cursisten beseffen dat ze een aantal fundamentele besluiten moeten nemen over hun manier van met tijd omgaan.

Time management; omgaan met tijd

Omgaan met tijd is dan een afgeleide van omgaan met grenzen in de breedste zin: Welke grenzen kan ik stellen; hoe stel ik die grenzen en hoe bewaak ik grenzen? Wat doe ik als mensen toch over die grenzen heen gaan?

Natuurlijk krijg je tijdens onze cursussen time management ook een flink aantal technieken, tips en suggesties waarmee je al direct goede kortetermijnresultaten kunt boeken. Deze kortetermijnsuccessen zullen je stimuleren om door te gaan en te werken aan de langetermijnverandering. Kies hieronder de time management cursus die voor jou geschikt is.