Turbo coaching van Streng Dijkerman & Partners is een erg interessant concept voor iedereen die twijfelt of coaching wel iets voor hem of haar is. In 5 bijeenkomsten van 1 ½ uur krijgt u zicht op het onderliggend probleem, doet u inzichten op over de oorzaken en mogelijke oplossingen en krijgt u uitzicht op minstens één oplossing  die u d.m.v. een aantal concrete stappen kunt bereiken.

Go/no go

De eerste sessie vindt plaats op een door u uit te kiezen locatie. Na afloop besluit u of u het traject wilt afmaken door nog 4 sessies te volgen. Als u na deze eerste sessie besluit te stoppen heeft u geen financiële verplichtingen. De overige 4 sessies vinden plaats bij Streng Dijkerman & Partners in Eindhoven.

Werkwijze:

Bijeenkomst 1: Intake door middel van een enneagramtyperingsinterview; aan het eind van deze bijeenkomst kunt u scherp formuleren waar u de volgende 4 sessies aan wil werken en welke doelen u wil bereiken.

In deze eerste bijeenkomst ontvangt u veel feedback en kunt u checken of er een goede match is tussen u en de coach als basis voor het verdere traject. In de volgende coachingssessies  gaan we dan verder werken aan de oplossing van uw probleem.

Uw investering

De investering voor 5 sessies bedraagt €1295,- (excl. BTW). Als u besluit na de eerste bijeenkomst verder te gaan ontvangt u de factuur van het gehele traject (5 sessies).

Extra gesprekken:

In overleg is het mogelijk extra gesprekken in te plannen en/of een gesprek in te plannen met de betrokken manager/afdeling HRM. De investering per extra gesprek bedraagt €275,- (excl. BTW).

Twijfelt u nog?

Soms hebben potentiële kandidaten voor een coachtraject het gevoel dat individuele coaching toch te dichtbij komt en niet de goede oplossing is. In dit geval is de cursus ‘Soepel en Effectief Communiceren‘ mogelijk een passend alternatief met als bijkomend voordeel dat het besproken nieuwe gedrag onmiddellijk ter plekke enkele keren met medecursisten kan worden geoefend.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een intake interview of heeft u nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in of bel 040-2920600.