Turbo coaching van Streng Dijkerman & Partners is een erg interessant concept voor iedereen die twijfelt of coaching wel iets voor hem of haar is. In 5 bijeenkomsten van 1 ½ uur krijgt u zicht op het onderliggend probleem, doet u inzichten op over de oorzaken en mogelijke oplossingen en krijgt u uitzicht op minstens één oplossing  die u d.m.v. een aantal concrete stappen kunt bereiken.

Go/no go

De eerste sessie vindt plaats op een door u uit te kiezen locatie. Na afloop besluit u of u het traject wilt afmaken door nog 4 sessies te volgen. Als u na deze eerste sessie besluit te stoppen heeft u geen financiële verplichtingen. De overige 4 sessies vinden plaats bij Streng Dijkerman & Partners in Eindhoven.

Werkwijze:

Bijeenkomst 1: Intake door middel van een enneagramtyperingsinterview; aan het eind van deze bijeenkomst kunt u scherp formuleren waar u de volgende 4 sessies aan wil werken en welke doelen u wil bereiken.

In deze eerste bijeenkomst ontvangt u veel feedback en kunt u checken of er een goede match is tussen u en de coach als basis voor het verdere traject. In de volgende coachingssessies  gaan we dan verder werken aan de oplossing van uw probleem.

Uw investering

De investering voor 5 sessies bedraagt €1495,- (excl. BTW). Als u besluit na de eerste bijeenkomst verder te gaan ontvangt u de factuur van het gehele traject (5 sessies).

Extra gesprekken:

In overleg is het mogelijk extra gesprekken in te plannen en/of een gesprek in te plannen met de betrokken manager/afdeling HRM. De investering per extra gesprek bedraagt €300,- (excl. BTW).

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken voor een intake interview of heeft u nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in of bel 040-2920600.